Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:30 | 03/09/2017

Στο μικροσκόπιο των ελληνικών διωκτικών αρχών βρίσκονται τέσσερα σπίτια στην περιοχή των Μεσογείων στα οποία “φιλοξενούνται” μουσουλμάνοι, πρόσφατα αφιχθέντες, αεροπορικώς, από χώρες της Μέσης Ανατολής.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες του notioanatolika.gr, σύμφωνα με τις οποίες η παρακολούθηση των τεσσάρων σπιτιών γίνεται στο πλαίσιο με συνολικότερης επιχείρησης της Ελληνικής Αστυνομίας να δημιουργήσει κλοιό ασφαλείας γύρω από την Αθήνα ώστε να μην βρεθούμε όλοι μάρτυρες αιματηρών γεγονότων όπως αυτών της Βαρκελώνης αλλά και άλλων ευρωπαϊκών πόλεων.

[custom:google-ads]

Σημειώνεται ότι η περιοχή των Μεσογείων φιλοξενεί πλήθος μουσουλμάνων οι οποίοι ζουν και εργάζονται εκεί αλλά ουδέποτε έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα με τους Έλληνες που διαβιούν στον ίδιο χώρο.

Κάποιες μόνο φορές έχουν απασχολήσει το τοπικό αστυνομικό δελτίο ορισμένες διενέξεις που έχουν μεταξύ τους και οφείλονται και σε θρησκευτικές αλλά και σε κοινωνικές διαφορές πάντα όμως αναφορικά με τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Ο φόβος της Ελληνικής Αστυνομίας είναι ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να περάσουν από χώρες της Ασίας στην Ελλάδα και στελέχη του ISIS τα οποία είναι δυνατόν να φιλοξενηθούν από συμπατριώτες τους (Σύριους, Πακιστανούς, Αφγανούς, Ιρακινούς και Ιρανούς), χωρίς οι τελευταίοι να γνωρίζουν τις εξτρεμιστικές δραστηριότητές τους στις χώρες από τις οποίες προέρχονται.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχει ζητηθεί από τα στελέχη των τοπικών αστυνομικών τμημάτων να παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή κάθε νέο πρόσωπο που εμφανίζεται στις υποτυπώδεις “κοινότητες” μουσουλμάνων με τις εθνικότητες που προαναφέρθηκαν και να ειδοποιούν αμέσως τους ανωτέρους τους.

Βέβαια δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε άφιξη διαπιστωθεί συνδέεται άμεσα με δράση τζιχαντιστών όμως στην ΕΛ.ΑΣ. και πολύ σωστά “φυλάνε τα ρούχα τους για να έχουν τα μισά” όπως αναφέρει και η σχετική παροιμία.

Παράλληλα λοιπόν με δεκάδες άλλα σπίτια σε ολόκληρη την Αττικής αλλά και σε περιοχές της Βοιωτίας και της Κορινθίας που έχουν τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση είναι και ορισμένα στην περιφέρεια της Αττικής με τέσσερα να βρίσκονται στα Μεσόγεια!

notioanatolika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis