Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 07/01/2017

Το κείμενο που ακολουθεί αναρτήθηκε στη σελίδα στο fb του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών Θεσσαλονίκης

 

"Υπό το μηδέν το ενδιαφέρον της διοίκησης για το προσωπικό της Θεσσαλονίκης!!!

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι, δυστυχώς, η ηγεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης καθώς και των υφιστάμενων Διευθύνσεων της, διέταξε όπως αύριο, Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, το πρωί να εκτελέσουν υπηρεσία σε διάφορες συναθροίσεις και συγκεντρώσεις, δικυκλιστές της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης (Ομάδα "Ζ", Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), καθώς και δικυκλιστές από άλλες Υπηρεσίες (Τροχαία - Ασφάλεια).

Είναι γνωστό ότι οι επικίνδυνες, ακραίες και πρωτόγνωρες καιρικές συνθήκες στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με τη θερμοκρασία να βρίσκεται πολύ κάτω από τους 0 βαθμούς Κελσίου, καθιστούν απαγορευτική και επικίνδυνη κάθε εποχούμενη υπηρεσία δικυκλιστή, ενώ βέβαια, αξίζει να αναφερθεί ότι και η μεγάλη υγρασία που παρατηρείται στην περιοχή μας έχει ως αποτέλεσμα βιολογικά το ανθρώπινο σώμα να νιώθει επιπλέον περίπου -10 βαθμούς Κελσίου απ' ό,τι αναγράφεται στα θερμόμετρα.

Καλούμε ως συνδικαλιστικός φορέας άμεσα τη Διοίκηση να διατάξει την ακύρωση της εκτέλεσης κάθε υπηρεσίας οποιουδήποτε δικύκλου αύριο, Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017.

Οι Αστυνομικοί είμαστε άνθρωποι με σωματικές και βιολογικές ανάγκες και δεν είμαστε ρομπότ, ενώ βέβαια οι δικυκλιστές που λαμβάνουν αστυνομικά μέτρα τάξης, ασφάλειας και τροχαίας σε πορείες, όπως έχει αποδειχθεί, άσκοπα χρησιμοποιούνται τις περισσότερες φορές.

Η Διοίκηση οφείλει σε κάθε περίπτωση να είναι άνθρωποκεντρική και κοντά στον συνάδελφο-Αστυνομικό και όχι απρόσωπη και σκληρή απέναντί τους.

Θεσσαλονίκη 7/1/2017

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ) Θεσσαλονίκης"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis