Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:27 | 07/07/2020

«Ένας μικρός αριθμός επίορκων αμαυρώνει το σύνολο των αστυνομικών που με αυτοθυσία και κίνδυνο της ζωής τους προστατεύουν το κοινωνικό σύνολο» σχολίασε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα σχετικά με τις συνεχείς αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών,  για πέντε κυκλώματα οργανωμένου εγκλήματος με τη συμμετοχή αστυνομικών.

«Είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς της  ίδιας της Αστυνομίας που οδηγεί στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα» επισήμανε ο κ. Οικονόμου, ο οποίος συμπλήρωσε ότι πρόκειται για μια διαδικασία αυτοκάθαρσης υπό τον συντονισμό και τις οδηγίες της πολιτικής και της φυσικής ηγεσίας.

Όσον αφορά το αν έχουν κι άλλη «ουρά» οι σχετικές αποκαλύψεις, ο υφυπουργός απάντησε:  «Η υπόθεση βρίσκεται σε αρχικά στάδια, διερευνάται από την Εισαγγελία Καταπολέμησης της Διαφθοράς, αλλά είναι νωρίς για τα αποτελέσματα της έρευνας». 

Ο κ. Οικονόμου επισήμανε πάντως ότι χρειάζεται προσοχή και ότι η προσέγγιση των θεμάτων πρέπει να  γίνει με σεβασμό στο τεκμήριο της αθωότητας.  «Προχωράμε με έρευνα σε βάθος αλλά οι λεπτομερείς ανακοινώσεις θα γίνουν στην ώρα τους» κατέληξε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Πηγή:  star.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis