Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:50 | 01/01/2015

 

Της κακομοίρας κυριολεκτικώς γίνεται με μεταθέσεις εξωτερικού και η προεκλογική περίοδος μόλις έχει αρχίσει. Είχαμε γράψει παλαιότερα για αεροπόρο ο οποίος ενώ είχε υπηρετήσει σε πολύ καλή χώρα της Μέσης Ανατολής, μόλις 16 μήνες (!!!) μετά από την επιστροφή του στην Ελλάδα, λίγο έλειψε να ξαναπάει εξωτερικό και μάλιστα στις ΗΠΑ! Τότε λόγω και των δημοσιευμάτων του Onalert.gr η μετάθεση στις ΗΠΑ κόπηκε. 

Μαθαίνουμε ότι τώρα το “βύσμα” το οποίο είναι θηλυκό και προέρχεται από πολύ ψηλά , επιχειρεί να ξαναστείλει το χαμηλόβαθμο στέλεχος στην Αμερική. Ελπίζουμε ότι το υπουργικό επιτελείο και ο ΥΕΘΑ θα αντισταθούν.

Όπως πρέπει να αντισταθούν και στις εισηγήσεις δύο συγκεκριμένων στελεχών τα οποία προσπαθούν να αλλάξουν το κείμενο σχεδίου που είχε αφήσει ο Αβραμόπουλος για τις μεταθέσεις και ανέφερε ρητά ότι όποιο στέλεχος έχει συμπληρώσει 6 χρόνια σε θέση εξωτερικού ΔΕΝ δικαιούται πια να ξαναπάει οπουδήποτε εκτός Ελλάδος. Τα δυο στελέχη λένε ότι πρέπει ο χρόνος αυτός να αυξηθεί …στα εννέα χρόνια!!! Ίσως επειδή οι ίδιοι έχουν συμπληρώσει περίπου μια πενταετία σε θέσεις εξωτερικού και κάτι έχουν στο μυαλό τους…

onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis