Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:13 | 02/09/2016

Το 2001, ο Μπαζ Λούρμαν παρουσίασε ένα τολμηρό κινηματογραφικό έπος που είχε αναμείξει φαντασμαγορικά σκηνικά, εκρηκτική σκηνοθεσία, ένα από τα πιο αναπάντεχα soundtrack στην ιστορία του σύγχρονου κινηματογράφου, μεγάλα χολιγουντιανά ονόματα και μια κλασική ιστορία αγάπης. Το "Moulin Rouge" έγινε τεράστια επιτυχία και ήταν η απόδειξη πως στο σινεμά, το μιούζικαλ δεν σημαίνει απαραίτητα μισογεμάτες αίθουσες. Το φιλμ έγινε instant classic και σήμερα, 15 χρόνια μετά, ετοιμάζεται να κερδίσει ακόμη ένα στοίχημα.  

Το "Moulin Rouge" μεταφέρεται στο θέατρο σε ένα τόλμημα που μοιάζει τόσο φυσικό όσο και ριψοκίνδυνο. Ο Λούρμαν κατόρθωσε να δημιουργήσει μαγεία που μετά βίας χωρούσε στην οθόνη και τώρα θα πρέπει όλο αυτό να περιοριστεί σε μια θεατρική σκηνή. Όμως το Variety μεταδίδει πως επιστρατεύονται οι καλύτεροι και ότι ο ίδιος ο σκηνοθέτης του κινηματογραφικού έργου δήλωσε πως "Είναι πάρα πολύ ευχάριστο να μαθαίνω ότι ένα νέο κύμα καλλιτεχνών θα οδηγήσει σωστά το Moulin Rouge στο θεατρικό βασίλειο. "  

Η εταιρεία Global Creatures ανέλαβε την παραγωγή της παράστασης και ανέθεσε στον John Logan, που έχει υπογράψει το "Skyfall" και το "Gladiator" να αναλάβει τη θεατρική μεταφορά. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο πολυβραβευμένος Alex Timbers (Peter and the Starcatcher, Bloody Bloody Andrew Jackson).  

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες όπως το ποια θεατρική σκηνή θα φιλοξενήσει το μεγαλεπήβολο θεατρικό ανέβασμα ή ημερομηνίες καθώς η εταιρεία θα κάνει νέες ανακοινώσεις σύντομα. 

Με πληροφορίες από New York Times και Variety

Πηγή: www.lifo.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis