Φεύγει στις ΗΠΑ, ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς της Πάτρας

Φεύγει στις ΗΠΑ, ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς της Πάτρας

Ο Κωνσταντίνος Πατέντας έχει βραβευτεί ως τροχονόμος της χρονιάς από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»


Ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς της Πάτρας, με πλήθος διακρίσεων και επιτυχιών στο ενεργητικό του, φεύγει στο εξωτερικό. Αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τις ΗΠΑ και ειδικότερα την Νέα Υόρκη. Εκεί ζει η οικογένειά του και ο νεαρός αστυνομικός πηγαίνει κοντά τους.

Στην φωτογραφία του άρθρου φαίνεται μαζί με φίλο του, στο αεροδρόμιο, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για την πτήση του προς Νέα Υόρκη.

Ο κ. Πατέντας έχει βραβευτεί ως τροχονόμος της χρονιάς από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (Ι.Ο.ΑΣ.) και τον Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ.), ενώ έχει σώσει με την επέμβασή του ανθρώπινες ζωές.

Το 2013 βραβεύθηκε μαζί με τον συνάδελφο του Ανδρέα Κάππο, από τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ Χρυσόστομο, για τη διάσωση παιδιού 17 μηνών από βέβαιο πνιγμό και την μετοφορά του στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Επίσης το 2016 με μπήκε σε φλεγόμενο διαμέρισμα πολυκατοικίας στις εργατικές κατοικίες για να σώσει 8χρονο ΑμεΑ που είχε εγκλωβιστεί.

Πηγή:  thebest.gr