Καταδίωξη στο Χαϊδάρι, ο δράστης κρύφτηκε σε φρεάτιο - ΦΩΤΟ

ΦΘΟΡΕΣ ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑ
Καταδίωξη στο Χαϊδάρι, ο δράστης κρύφτηκε σε φρεάτιο - ΦΩΤΟ

Σοβαρές υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα στην περιοχή του Χαϊδαρίουπροκάλεσε με το αυτοκίνητο του, ένας 53χρονος άνδρας κατά την διάρκεια καταδίωξης του από αστυνομικούς.

Μάλιστα όταν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το όχημα, κρύφτηκε μέσα σε φρεάτιο προκειμένου να διαφύγει, με τους αστυνομικούς να αναγκάζονται να τον ακολουθήσουν για να τον συλλάβουν τελικώς. Όλα έγιναν γύρω στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, όταν κάτοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία για έναν οδηγό που έχει τρακάρει με το αυτοκίνητο σταθμευμένα οχήματα.

Άμεσα ξεκινούν αναζητήσεις με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν και να του κάνουν σήμα μα σταματήσει.

Στο 53χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και ξεκίνησε καταδίωξη που ολοκληρώθηκε στην σχολή των οδών Φαβιέρου και Λεωφόρου Αθηνών, με την πρόσκρουση του οχήματος του πάνω σε τέσσερα αυτοκίνητα.

Φθορές σε οχήματα από άνδρα που καταδίωκαν αστυνομικοί - Κρύφτηκε σε φρεάτιο

Στη συνέχεια ο δράστης απομακρύνθηκε πεζός και κρύφτηκε σε ένα φρεάτιο για να διαφυγη της σύλληψης με τους αστυνομικούς που διαπίστωσαν το γεγονός να τον ακολουθούν και να τον συλλαμβάνουν.

Δεν έχει διευκρινιστεί προς ώρας για ποιον λόγο ο άνδρας προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο των αστυνομικών ,ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των οχημάτων που προκάλεσε υλικές ζημιές.

Του Μιχάλη Τεζάρη

newpost.gr