Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:30 | 17/10/2018

- Χωρίς προηγούμενο όσα συμβαίνουν στην Φιλοσοφική του ΕΚΠΑ - Το πρωί οι καθηγητές έκαναν ανθρώπινη αλυσίδα αποκλείοντας τον Ρουβίκωνα από το γραφείο 516 - Μόλις αποχώρησαν οι καθηγητές, μέλη του Ρουβίκωνα επανακατέλαβαν το γραφείο!

Αυτό που γίνεται από το πρωί στον πέμπτο όροφο της Φιλοσοφικής του Πανεπιστημίου Αθηνών μόνο ως παρωδία μπορεί να το δει κανείς. Ο Ρουβίκωνας που εκδιώχθηκε από το γραφείο 516 που είχε καταλάβει και χρησιμοποιούσε ως γραφείο το επανακατέλαβε πριν από λίγο!

Το πρωί καθηγητές της Φιλοσοφικής, έσβησαν τα… ίχνη του Ρουβίκωνα και έκαναν “ανθρώπινη αλυσίδα” αποκλείοντας οποιονδήποτε να φτάσει στο σημείο. Όμως, πριν από λίγο και αφού οι καθηγητές αποχώρησαν τα μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν ανακατάληψη στο γραφείο 516 στη Φιλοσοφική.

Όπως είχε ανακοινωθεί με απόφαση της Κοσμητείας το γραφείο 516 όπου είχε εγκαταστήσει γραφείο ο Ρουβίκωνας μέσα στη Φιλοσοφική βάφτηκε και κλειδώθηκε. Στη συνέχεια καθηγητές έκαναν “αλυσίδα” μπροστά στην πόρτα ώστε ο χώρος να μην λειτουργήσει ως γραφείο του Ρουβίκωνα όπως είχαν ανακοινώσει ότι θα γίνεται κάθε Τετάρτη τα μέλη του. Λίγο μετά τις 10:00 φοιτητές μέλη του Ρουβίκωνα έφτασαν στο σημείο για να ανοίξουν το “γραφείο” και επικράτησε ένταση.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΛΗ

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis