Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:14 | 29/01/2020

Κομοτηνή 27 - 01-2020

Οι επικεφαλής των παρατάξεών μας, γνωρίζοντας καλά την πίεση που δέχονται οι συνάδελφοί μας που υπηρετούν στην Δ.Α. Ροδόπης, εξαιτίας των αυξημένων υπηρεσιακών απαιτήσεων σε συνδυασμό με την έλλειψη αστυνομικού προσωπικού και βλέποντας την απραξία του Προεδρείου της Ένωσής μας για την ανάδειξη και επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος ενόψει της σύνταξης και ανακοίνωσης του πίνακα κενών οργανικών θέσεων που θα καλυφθούν κατά τις Τακτικές Μεταθέσεις έτους 2020 , πήραν την πρωτοβουλία και αιτήθηκαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ .

Κατά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες της 22-01-2020 στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας, έγινε εκτενής ενημέρωση του Προέδρου μας για το γεγονός ότι οι Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού μας αιμορραγούν και οι συνάδελφοί μας βρίσκονται χωρίς υπερβολή στα όρια της κατάρρευσης διότι πέραν όλων των αυξημένων υποχρεώσεων που δημιουργούνται από τις ιδιαιτερότητες της περιοχής μας, καλούνται επιπλέον να διαχειριστούν τα ολοένα και επικινδύνως αυξανόμενα ρεύματα μεταναστών και προσφύγων, σε μία Διεύθυνση Αστυνομίας με όντας μεγάλο αριθμό κενών οργανικών θέσεων και χωρίς ουσιαστική ενίσχυση με αποσπασμένους αστυνομικούς όπως γίνεται με άλλους Νομούς που πλήττονται από το μεταναστευτικό. Επειδή ναι μεν το φιλότιμο είναι αδιαμφισβήτητα περίσσιο, όμως οι δυνάμεις και οι αντοχές των μελών μας εξαντλήθηκαν , ζητήσαμε από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας να σταθεί στο πλευρό μας και να διαμεσολαβήσει ώστε να συναντηθούμε με την Πολιτική μας Ηγεσία , στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για την επίλυση του προβλήματος.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας, συμμεριζόμενος τις αγωνίες μας, άμεσα αιτήθηκε συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, η οποία και πραγματοποιήθηκε αυθημερόν .

Κατά τη συνάντηση, τόσο από τον Πρόεδρό μας κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ όσο και από τους επικεφαλής των παρατάξεών μας, έγινε εκτενή αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας στην Δ.Α. Ροδόπης και στα επιζήμια αποτελέσματα που επιφέρει η λειψανδρία σε βάρος των εκεί υπηρετούντων αστυνομικών, αλλά και στην ποιότητα των υπηρεσιών ασφάλειας που επιθυμούμε να παρέχουμε στους συμπολίτες μας, αιτούμενοι την κάλυψη των κενών μας οργανικών θέσεων.

Από πλευράς του ο κ. Υπουργός, αφού μας άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή, δεσμεύτηκε ότι θα μεριμνήσει στο μέτρο του δυνατού για την πλήρωση κενών οργανικών θέσεων της Δ.Α. Ροδόπης κατά τις Τακτικές Μεταθέσεις έτους 2020 , όσο και για την εν καιρώ ενίσχυσή μας με αστυνομικό προσωπικό.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ για την στήριξή του στην κατεύθυνση της επίλυσης των ζητημάτων που ταλανίζουν τους συναδέλφους μας και τον Υπουργό μας κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ για το ενδιαφέρον που επέδειξε. Ευελπιστούμε σε θετικά για τον τόπο και τους συναδέλφους μας , αποτελέσματα.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ

Ε.Α.Κ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ

ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα

Μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Ροδόπης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

E.K.A. ΡΟΔΟΠΗΣ

ΚΑΤΡΑΝΙΔΗΣ Ευστάθιος

Πρόεδρος Επιτροπής Διοικητικών Θεμάτων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Ροδόπης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis