Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 25/09/2018

Φοβισμένος εμφανίζεται τώρα ο 55χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος στην Ομόνοια που συνελήφθη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου. Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, ανέφερε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν πως φοβάται τους αντιεξουσιαστές.

[custom:google-ads]

Είπε σχετικά:

«Έπρεπε να υπερασπιστώ την περιουσία μου και να βοηθήσω τον φίλο μου. Φοβήθηκα ότι θα μου επιτεθεί με μαχαίρι. Το είχα δει το μαχαίρι. Αν ήξερα ότι θα γίνονταν όλα αυτά δεν θα ανακατευόμουν. Φοβάμαι για τη ζωή τη δική μου και της οικογένειας μου από τους αντεξουσιαστές»  είπε ο 55χρονος στους αστυνομικούς.

Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του αφού πρώτα προέβησαν στην  ταυτοποίησή του. Πρόκειται για τον δεύτερο άνδρα που ξυλοκόπησε τον Ζακ Κωστόπουλο. Είναι ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου στην περιοχή.

Ο 55χρονος αναγνωρίστηκε από το βίντεο, όπου φαίνεται να χτυπά με κλωτσιές τον 33χρονο μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, καθώς και από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών.

Ο 55χρονος ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι το έκανε γα να εμποδίσει τον Ζακ Κωστόπουλο να βγει από το κοσμηματοπωλείο επειδή είχε δει ότι κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει για να μην κινδυνέψουν οι άνθρωποι που ήταν από έξω, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Toυ Παναγιώτη Σπυρόπουλου

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis