Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 24/11/2020

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Μάνη, όταν 44χρονος επιχειρηματίας φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους στον Πύργο Διρού, μπροστά στα μάτια της κόρης τους. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ένας καυγάς ήταν εκείνος που όπλισε το χέρι του.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, ο φερόμενος δράστης πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα Γυθείου, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας και θα οδηγηθεί στον ανακριτή πιθανότατα σήμερα, ενώ φως στα αίτια της τραγωδίας θα ρίξουν κυρίως οι καταθέσεις των δυο  παιδιών του ζευγαριού.

Ο 44χρονος διατηρεί επιχείρηση στον Πύργο Διρού και ήταν ζευγάρι με την άτυχη γυναίκα του τα τελευταία 25 χρόνια.  Σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταίο καιρό ο ίδιος αντιμετώπιζε προβλήματα.

Το ζευγάρι έχει κι έναν γιο 19 ετών. Την Κυριακή το βράδυ το παιδί έλειπε στον παππού του. Η αδερφή του ήταν εκείνη που τον ενημέρωσε για την τραγωδία.

«Υπήρχαν προβλήματα, σε όλα τα ζευγάρια υπάρχουν προβλήματα. Αυτοί οι δύο άνθρωποι ήταν μαζί 25 χρόνια. Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι ένας καυγάς θα κατέληγε εκεί;» είπε στο Star η αδελφή του φερόμενου δράστη.

Είχε ψυχολογικά θέματα και έπαιρνε αγωγή

Η αδελφή του δράστη μίλησε στο Mega και περιέγραψε τι συνέβη τα μοιραία αυτά λεπτά.

«Είκοσι πέντε χρόνια είναι μαζί αυτοί οι άνθρωποι και αν έχουν καυγαδίσει… Όμως είχε εξάρσεις. Βρισκόταν σε αγωγή, την οποία την τηρούσε, την οποία δεν τηρούσε. Κάποια στιγμή λοιπόν, παρεκτράπηκε, του γύρισε το μυαλό, σηκώθηκε, πήρε την καραμπίνα και την πυροβόλησε. Με τη σύζυγό του είχε παθολογική ζήλια, είχε θέματα» τόνισε.

Το ζευγάρι ζούσε στο χωριό του Πύργο Διρού της Ανατολικής Μάνης. Είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Το 16χρονο κορίτσι και ένα αγόρι 19 ετών. Η οικογένεια είχε δύο επιχειρήσεις στην περιοχή. Οι δουλειές πήγαιναν καλά και μάλιστα ο φερόμενος ως δράστης, είχε γυρίσει κι ένα διαφημιστικό μέσα στο σούπερ μάρκετ του, με τον ίδιο να πρωταγωνιστεί στο ταμείο.

Σε σοκ τα παιδιά τους

Το μέλημα τώρα των συγγενών αλλά και των φίλων του ζευγαριού, είναι η ψυχική υγεία των δύο παιδιών που ξαφνικά, έχασαν τη γη κάτω απ’ τα πόδια τους.

Ο 19χρονος γιος του ζευγαριού, τη στιγμή του φονικού, δεν βρισκόταν στο σπίτι γιατί είχε πάει τον ηλικιωμένο παππού του στο νοσοκομείο της Σπάρτης.

Ο 44χρονος συζυγοκτόνος παραδόθηκε στις Αρχές δίνοντας και το όπλο του εγκλήματος, ενώ άντρες της Αστυνομίας περισυνέλλεξαν δύο κάλυκες.

Τα δύο παιδιά, παραμένουν σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας ακόμα να καταλάβουν τι έγινε στην οικογένειά τους. Αύριο, θα πουν το τελευταίο αντίο στη μητέρα τους.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το έγκλημα

«Συνελήφθη, χθες (22.11.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης και του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 44χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες (22.11.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, ο 44χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 44χρονη για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 44χρονο, ενώ κατέσχεσαν και το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο και -2- κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν, επιπλέον και κατασχέθηκαν -1- κυνηγετικό όπλο και -3- φυσίγγια.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης».

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis