Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:44 | 23/03/2017

Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη δράση ενός 39χρονου, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε συστηματικά για έξι μήνες σε δύο 11χρονια αγόρια, τα οποία «ψάρεψε» στα γήπεδα μπάσκετ κοντά στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, στη Σταυρούπολη.

Με διάφορα τεχνάσματα ο 39χρονος παρέσερνε τα ανήλικα πίσω από δέντρα και ικανοποιούσε πάνω στα κορμάκια του τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο τα δύο αγόρια, τα οποία είναι φίλοι, βίωναν τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 39χρονου. Την περασμένη Δευτέρα ο ένας 11χρονος αποκάλυψε στη μητέρα του τα βασανιστήρια στα οποία υπέστη τόσο ο ίδιος όσο και ο φίλος του. Αμέσως η μητέρα του θύματος ενημέρωσε τους γονείς του δεύτερου παιδιού και κατέφυγαν μαζί με τους γιους τους στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου τα παιδιά ξεδίπλωσαν το χρονικό της φρίκης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο 39χρονος, κάτοικος Σταυρούπολης είχε επιλέξει τα γήπεδα του μπάσκετ για να στήνει καρτέρι στα θύματά του. Εκεί παρέσυρε και τα δύο ανήλικα που έπαιζαν μαζί. Ο παιδεραστής εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή και συνελήφθη, ενώ αναγνωρίστηκε από τα θύματά του.

Ο 39χρονος φέρεται να ομολόγησε χωρίς ενδοιασμούς τις αποτρόπαιες πράξεις του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση παιδιών κατ΄εξακολούθηση και βιασμό.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis