Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:51 | 11/12/2015

Ενα απίστευτα φρικιαστικό περιστατικό σημειώθηκε τα Ιωάννινα με θύμα έγκυο γυναίκα που ευτυχώς σώθηκε λόγω του ψυχικού σθένους που είχε να σώσει το μωρό της.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές της περιοχής, η νεαρή που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης, την Πέμπτη στις 18:30, σε κατάσταση σοκ πήρε τηλέφωνο στην ΕΛΑΣ και κατήγγειλε ότι, ο σύντροφος της μαζί με τρεις ακόμη φίλους του, την πέταξαν στα παγωμένα νερά της λίμνης των Ιωαννίνων για να αποβάλει!

Ωστόσο, η ίδια με σθένος για να σωθεί και να σώσει και το μωρό της κατάφερε και κολύμπησε και βγήκε στον παραλίμνιο δρόμο.

Αμέσως, κινητοποιήθηκαν οι άνδρες της ΟΠΚΕ και λίγο αργότερα συνέλαβαν τον ένα κατηγορούμενο, στη συνέχεια προσήγαν τους άλλους δύο, ενώ καταζητούν ακόμη ένα τέταρτο πρόσωπο. Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών με τις κατηγορίες για έκθεση σε κίνδυνο κατά συναυτουργία και απόπειρα τεχνητής διακοπής εγκυμοσύνης. Οι κατηγορούμενοι από την πλευρά τους, υπέβαλαν μήνυση στην νεαρή γυναίκα, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση. Πλέον, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στο ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη.

 

http://www.iefimerida.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis