Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:12 | 10/02/2015

 

Η ηλικιωμένη μητέρα του ενοχλούσε με τις φωνές της έναν 58χρονο Κερκυραίο και της έκλεισε το στόμα… για πάντα! Δεν αρκέστηκε σε αυτό, όμως, αλλά πέταξε σε ένα φρεάτιο βόθρου τη σορό της και στη συνέχεια δήλωσε την... εξαφάνισή της!

Το άψυχο σώμα εντοπίστηκε τυχαία από έναν συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος πήγε να ελέγξει το φρεάτιο. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Παλαιοκαστρίτσας απέδωσαν αρχικά το θάνατο της άτυχης γριούλας σε παθολογικά αίτια, καθώς είχε βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό. Όμως, ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, Γιάννης Αϊβατίδης που έκανε τη νεκροτομή, έδωσε άλλη τροπή στην υπόθεση.


Ο έμπειρος ιατροδικαστής βρήκε ενδείξεις βίαιου θανάτου της ηλικιωμένης, αλλά και στοιχεία που συνηγορούσαν στο ότι η σορός είχε μεταφερθεί από το σημείο θανάτου στο φρεάτιο όπου βρέθηκε. Ο 58χρονος γιος της κλήθηκε στην Ασφάλεια Κέρκυρας για να δώσει συμπληρωματική εξέταση και τότε ομολόγησε πως εκείνος «ησύχασε» τη μητέρα του επειδή τον ενοχλούσαν οι φωνές της! Ο μητροκτόνος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και προσβολή νεκρού.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis