Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:39 | 12/07/2016

Σοκ στη γερμανική και διεθνή κοινή γνώμη προκαλεί η παραδοχή στο δικαστήριο 45χρονης ότι σκότωσε τα οκτώ νεογέννητα μωρά της!

Η υπόθεση είχε έρθει τον περασμένο Νοέμβριο στο φως της δημοσιότητας, όταν τα άψυχα σώματα οκτώ μωρών βρέθηκαν μέσα σε πλαστικές σακούλες σε σπίτι στην μικρή πόλη Βάλενφελς, στη Βαυαρία, όπου η σύγχρονη Μήδεια και ο 55χρονος σύζυγός της ζούσαν με τα υπόλοιπα παιδιά τους.

Η γυναίκα ομολόγησε ότι τύλιγε τα μωρά με πετσέτες και τα άφηνε έτσι μέχρι να πεθάνουν,

Το αξιοσημείωτο παρόλα αυτά ειναι ότι κατηγορείται μόνο για το φόνο των τεσσάρων, καθώς τα υπόλοιπα τέσσερα βρέθηκαν σε προχωρημένη αποσύνθεση και δεν μπορεί να εξακριβωθεί αν γεννήθηκαν ζωντανά ή νεκρά.

Σημειώνεται επίσης ότι ως συνένοχος δικάζεται και ο 55χρονος πρώην σύζυγός της.

Το πρώην ζευγάρι κατηγορείται από τους εισαγγελείς για «σεξουαλικό εγωισμό και αδιαφορία», καθώς τα οκτώ μωράκια γεννήθηκαν διαδοχικά σε διάστημα δέκα ετώ,  αρχής γενομένης από το 2003.

Σημειώνεται ότι είχαν ήδη παιδιά από προηγούμενες σχέσεις τους, μαζί απέκτησαν επιπλέον τρία και ενώ δήλωναν ότι δεν ήθελαν να κάνουν άλλα παιδιά... δεν φρόντισαν να κάνουν τίποτα για αυτό.

Η τελική απόφαση αναμένεται να εκδοθεί στις 20 Ιουλίου. Το ερώτημα είναι τώρα πως θα κριθεί η γυναίκα αναφορικά με τη ψυχολογική της κατάσταση για την ποινή που θα της επιβληθεί, αλλά και αν θα αποδειχθεί αν τελικά ο σύζυγός της ήξερε τα πάντα για το μεγάλο μυστικό της «οικογένειας»...

Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis