Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 08/05/2017

Άγρια δολοφονημένοι βρέθηκαν την Παρασκευή το βράδυ δύο γιατροί, η Λϊνα Μπολάνος και ο Ρίτσαρντ Φιλντ, οι οποίοι ήταν αρραβωνιασμένοι. Η αστυνομία εντόπισε τα πτώματά τους στο κτίριο Μακαλέν στη νότια Βοστόνη και πιθανότατα γνώριζαν το δολοφόνο τους.

Αν και δεν δόθηκαν λεπτομέρειες, σύμφωνα με την Boston Globe οι γιατροί είχαν αποκεφαλιστεί και τα χέρια τους ήταν δεμένα. 

Φαίνεται μάλιστα πως υπήρχε και ένα «μήνυμα τιμωρίας» γραμμένο σε τοίχο του διαμερίσματος.

H 38χρονη Μπολάνος ήταν αναισθησιολόγος στο παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου Massachusetts Eye and Ear και σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, ήταν επίσης εκπαιδευτής στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ. Ο 49χρονος Φιλντ, ήταν επίσης αναισθησιολόγος και εργαζόταν στο North Shore Pain Management. 

Αρχικά υπήρξε αναφορά για οπλισμένο άνδρα. Ο αστυνομικός διευθυντής Γουίλιαμ Ίβανς, δήλωσε πως ο ύποπτος έβαλε φωτιά όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τους αξιωματικούς στην πόρτα, με τους αστυνομικούς να πυροβολούν τον άνδρα πολλές φορές. Ο ύποπτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται. 

Οι αρχές αναμένεται να καταθέσουν πολλαπλές κατηγορίες εναντίον του 30χρονου Μπαμπουμίμ Τεξέιρα. Η απολογία του αναμένεται να γίνει σήμερα. 

Πηγή: The Guardian

www.thetoc.gr 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis