Φρίκη στις ΗΠΑ: Βίασε 4χρονο κοριτσάκι στις τουαλέτες fast food σε σχολική εκδρομή

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Φρίκη στις ΗΠΑ: Βίασε 4χρονο κοριτσάκι στις τουαλέτες fast food σε σχολική εκδρομή

Μια φρικαλέα υπόθεση αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ όταν ένα 4χρονο κοριτσάκι βιάστηκε στις τουαλέτες φαστφουντάδικου κατά τη διάρκεια σχολική εκδρομής.

Τώρα, οι γονείς ενός παιδιού καταφέρονται νομικά κατά του σχολείου της.

Σύμφωνα με το Οklahoma News 4 η αρρωστημένη επίθεση συνέβη στις 16 Ιουλίου καθώς το παιδί βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθη ο 37χρονος Τζόσουα Καμπάτρα ο οποίος στη συνέχεια ομολόγησε πως βίασε το τετράχρονο παιδί το οποίο πήγε χωρίς συνοδό στην τουαλέτα.

 


Ο 37χρονος Τζόσουα Καμπάτρα ο οποίος ομολόγησε πως βίασε το τετράχρονο παιδί

Το παιδί πήγε στην τουαλέτα και ακολούθησε ο βιαστής, ο οποίος κλείδωσε την πόρτα. Μετά από πέντε λεπτά, δύο υπάλληλοι ημερήσιας φροντίδας του σχολείου, συνειδητοποίησαν ότι το παιδί έλειπε για κάποια ώρα και χτύπησαν την πόρτα της τουαλέτας. Ο δράστης, άνοιξε λέγοντας: «Απλώς έπλενα τα χέρια μου».

Το εστιατόριο στο οποίο έγινε η επίθεση στην 4χρονη

Το εστιατόριο στο οποίο έγινε η επίθεση στην 4χρονη

Η αστυνομία δήλωσε στο κανάλι ειδήσεων Οklahoma News 4 ότι ο Τζόσουα Καμπάτρα αργότερα ομολόγησε τον βιασμό. Λίγες ημέρες αργότερα, ο αρχηγός της αστυνομίας του Μίντγουεστ δήλωσε ότι «δεν υπάρχει καμία υπαιτιότητα» στους επιτηρητές. «Εκαναν τη δουλειά τους. Μόλις αντελήφθησαν ότι το κοριτσάκι έλειπε περισσότερο από όσο έπρεπε για ένα παιδί της ηλικίας του».

Το Οklahoma News 4 υποστηρίζει ότι η οικογένεια κατηγορεί τους καθηγητές του Χριστιανικού σχολείου που επέβλεπαν τα παιδιά ότι υπήρχε ελλιπής εποπτεία εξαρχής. Οι δικηγόροι της οικογένειας επιδιώκει αποζημίωση από το σχολείο, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών εξόδων, του πόνου, της ταλαιπωρίας και της ψυχικής οδύνης.

Πηγή: iefimerida.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Για παιδική πορνογραφία κατηγορείται ο Γερμανός Κρίστοφ Μέτσελντερ