Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:20 | 17/12/2015

Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλούν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας και στις οποίες φαίνονται Σύριοι στρατιωτικοί που συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος να προετοιμάζονται να τινάξουν στον αέρα άντρες που ανήκουν στην οργάνωση Αλ Νούσρα που συνδέεται με την Αλ Κάιντα.

Η εκτέλεση πιστεύεται ότι σχεδιάστηκε από την ταξιαρχία των Μαρτύρων του Γιαρμούκ το αρχηγείο της οποίας είχε δεχθεί βομβιστική επίθεση τον περασμένο μήνα.
 
Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν πάντως αποκαλύπτουν τον τρόπο που δρουν πλέον οι οργανώσεις των ανταρτών στην περιοχή χρησιμοποιώντας τακτικές φόβου προκειμένου να τρομοκρατήσουν η μία την άλλη.

Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνονται μασκοφορεμένοι άντρες να της ταξιαρχίας των Μαρτύρων του Γιαρμούκ να δένουν μαζί τα 3 θύματά τους και να τα λούζουν με πετρέλαιο.

Στη συνέχεια τοποθετούν εκρηκτικά στα στήθη των τριών ανδρών και ετοιμάζουν τη συνδεσμολογία προκειμένου να τα πυροδοτήσουν. Με τον ίδιο τρόπο εκτελούν αρχικά τους δύο αιχμαλώτους και αργότερα έναν τρίτο άνδρα.

Με τον τρόπο αυτό αρχικά εκτελούν τους δύο από τους αιχμαλώτους λίγο πριν εκτελέσουν με τον ίδιο τρόπο και τον τρίτο άνδρα ενώ στο βάθος φαίνονται καμμένα ανθρώπινα μέλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αλ Νούσρα και το Ισλαμικό Κράτος είναι δύο οργανώσεις που από το 2013 και μετά μάχονται η μία την άλλη στην Συρία.

 

 

http://www.iefimerida.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis