Φρικτός θάνατος στα «γρανάζια» λεωφορείου κυνηγώντας μια καλύτερη ζωή

ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ
Φρικτός θάνατος στα «γρανάζια» λεωφορείου κυνηγώντας μια καλύτερη ζωή

Το κουβάρι μιας ανείπωτης τραγωδίας που σημειώθηκε στο Αγρίνιο προσπαθούν να ξετυλίξουν οι Αρχές. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας μετανάστης, αγνώστων ακόμα στοιχείων, βρέθηκε τη Δευτέρα νεκρός, ανάμεσα στο σασμάν και το διαφορικό ενός τουριστικού λεωφορείου.

Ως προς τα αίτια του θανάτου αναμένεται να δώσει απαντήσεις το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στη σορό του άνδρα. Επίσης, από την ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να προσδιοριστεί και το πότε ακριβώς απεβίωσε ο άτυχος άνδρας.

Όσον φορά στο πως βρέθηκε ανάμεσα στο σασμάν και το διαφορικό, οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία, αλλά και μαρτυρίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε από τον οδηγό του λεωφορείου, όταν ο τελευταίος διαπίστωσε πρόβλημα στο όχημα. Αμέσως μετά ειδοποιήθηκαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική και έπειτα από πολύωρη προσπάθεια οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν, με την βοήθεια μηχανικών, την σορό του άνδρα.Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το λεωφορείο έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας και πρόσφατα είχε ταξιδέψει στην Σερβία.

Την ίδια στιγμή έκπληκτοι και σοκαρισμένοι ήταν ακόμη και οι έμπειροι πυροσβέστες που έχουν συμμετάσχει σε δεκάδες επιχειρήσεις, με το πρωτοφανές περιστατικό του εγκλωβισμού και του θανάτου άτυχου μετανάστη, (όπως όλα δείχνουν), σε μηχανή λεωφορείου στο Αγρίνιο.

Ο άτυχος άνδρας, ασιατικής καταγωγής και ηλικίας περίπου 30 ετών εγκλωβίστηκε μεταξύ του διαφορικού και του σαζμάν του λεωφορείου, που έφτασε στο Αγρίνιο τη νύχτα ερχόμενο από Βελιγράδι.

Βρήκε φριχτό θάνατο από τις αναθυμιάσεις και τις υψηλές θερμοκρασίες, αφού όπως εικάζεται, νόμιζε πως το λεωφορείο κατευθύνεται προς Γερμανία (σ.σ. έφερε Γερμανικές πινακίδες) και όχι προς την Ελλάδα. Γι αυτόν τον λόγο θεωρείται πως εισήλθε σε αυτό με κάποιον τρόπο στην Σερβία, στριμώχτηκε στο συγκεκριμένο τμήμα της μηχανής, ελπίζοντας πως θα φτάσει σε άλλη χώρα ή ακόμη και στη Γερμανία.

Η ανακάλυψη της σορού του, το πρωί σε συνεργείο στο Αγρίνιο, κινητοποίησε ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, με τους άνδρες της δεύτερης να προσπαθούν επί τρεις ώρες να την απεγκλωβίσουν.

Με πληροφορίες από agriniopress.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  200 μπλoυζάκια δώρισε σε Αστυνομικούς ο ιδιοκτήτης του πολυκαταστήματος "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ"