Φρικτό θάνατο βρήκε Ρωσίδα όταν έπεσε θύμα άγριου βιασμού με γρύλο από έναν 19χρονο

ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΑΙΜΟΦΥΡΤΗ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ
Φρικτό θάνατο βρήκε Ρωσίδα όταν έπεσε θύμα άγριου βιασμού με γρύλο από έναν 19χρονο

Φρικτό θάνατο βρήκε μια 41χρονη από τη Ρωσία, μητέρα δύο παιδιών, η οποία έπεσε θύμα άγριου βιασμού με γρύλο για αυτοκίνητα από έναν 19χρονο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 19χρονος Ντανίλ Τσέσκο συνελήφθη για την τρομακτική επίθεση σε βάρος της άτυχης Σβετλάνα Σαπόγκοβα, την οποία είχε προθυμοποιηθεί να πάρει με το αυτοκίνητό του, μετά την κηδεία κοινού τους φίλου.

Ο 19χρονος κατηγορείται πως της έβγαλε τα ρούχα πριν τον βιασμό, τον οποίο ομολόγησε στην αστυνομία. Στη συνέχεια τη βίασε με τον γρύλο, προκαλώντας της τρομακτικά τραύματα, και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη και ημιθανή μέσα στο αυτοκίνητο, όπου την εντόπισα περαστικοί και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η 41χρονη ήταν ζωντανή και οι γιατροί έδωσαν ολονύχτια μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή, όμως τα τραύματά της ήταν τόσο μεγάλα που τελικά υπέκυψε.

«Ο γρύλος βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, δίπλα στη Σβετλάνα. Ήταν καλυμμένος με αίμα και έχει κατασχεθεί από την αστυνομία» περιέγραψε φίλη του θύματος. «Η Σβετλάνα έχασε τρία λίτρα αίμα… Την άφησε στο αυτοκίνητο να πεθάνει κι έφυγε. Οι γιατροί την επανέφεραν δύο φορές, κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Εκείνος συνελήφθη και τα ομολόγησε όλα».

Η άτυχη γυναίκα άφησε πίσω της δύο παιδιά, ηλικίας 13 και 11 ετών.

Πηγή: newsbeast.gr