Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 25/04/2018

Νέο τροχαίο περιστατικό το μεσημέρι της Τετάρτης στη Λάρισα και συγκεκριμένα στον περιφερειακό από ΔΕΥΑΛ προς Αλκαζάρ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού έχασε τον έλεγχο της μηχανής και έπεσε στο στηθαίο με ταχύτητα και εκσφενδονίστηκε μακριά, με φρικτό αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του ποδιού του!

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες πετάχτηκε από την άλλη πλευρά του οδοστρώματος το πόδι του άτυχου οδηγού!

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο και αστυνομία.

Ευτυχώς ο νεαρός είναι ζωντανός ωστόσο δυστυχώς το πόδι του έχει ακρωτηριαστεί…

Ο άτυχος οδηγός δεν είναι άλλος από τον γνωστό στην ποδοσφαιρική Λάρισα και όχι μόνο, Τάσο Κουρδή, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας κ. Νίκος Θεοδοσιάδης μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Άρη: «Θα ήθελα να πω ότι πριν το παιχνίδι πληροφορηθήκαμε  ένα άσχημο γεγονός, καθώς ένας πρώην τερματοφύλακας της ομάδας μας και νυν προπονητής των ακαδημιών, είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Είμαστε όλοι στο πλευρό του»…

 

Ο Τάσος Κουρδής είναι πρώην παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος πανηγύρισε πέρυσι την άνοδο της ομάδας στην Football League και σήμερα είναι προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας. Είναι υπάλληλος στις φυλακές Λάρισας και παντρεμένος με δύο παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

 

ΦΩΤΟ: Λαυρέντης Μιχαηλίδης

tinealarissa.grlarissanet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis