Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 03/04/2016

Εμφανώς υπό την επήρεια ουσιών ήταν οι τρεις νεαρές γυναίκες που εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών να επιβαίνουν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην Κομοτηνή. Μάλιστα, η μια τους επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν από αυτούς!

Στο αυτοκίνητο των τριών Ελληνίδων ηλικίας 28, 27 και 25 χρόνων, βρέθηκαν δέκα χάπια του ναρκωτικού ecstasy, τα οποία παραδέχθηκαν ότι είχαν εισάγει από τη Βουλγαρία. Έτσι, συνελήφθησαν και ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους. Σε ένα από αυτά, συνελήφθη και ο 44χρονος φίλος της μιας καθώς βρέθηκαν άλλο ένα χάπι ecstasy, μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης.

Όταν, όμως, οι αστυνομικοί πήγαν για έρευνα στο σπίτι της 27χρονης, εκείνη προσπάθησε να τους εμποδίσει, επιτέθηκε σε έναν από αυτούς τραυματίζοντάς τον ελαφρά και αντιστάθηκε στους συναδέλφους του! Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κομοτηνής, που άσκησε δίωξη στις τρεις γυναίκες για εισαγωγή και στον άνδρα κατοχή ναρκωτικών και στην 27χρονη επιπλέον για αντίσταση και απρόκλητη σωματική βλάβη

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis