Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:44 | 28/05/2019

Η κινηματογραφική απόδραση από τις φυλακές Αυλώνα, ένα σωφρονιστικό ίδρυμα, που σπανίως συναντάμε ανάλογα περιστατικά, κρούει για άλλη μια φορά τον κώδωνα στους αρμόδιους για την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές.

Από το ίδρυμα του Αυλώνα απέδρασαν ένας Αλβανός και ένας Σύριος, με τον πρώτο να έχει πάρει μέρος σε συμπλοκή στο ψυχιατρείοτου Κορυδαλλού τον περασμένο Μάρτιο. Το συγκεκριμένο επεισόδιο φαίνεται πως είχε να κάνει με το ξεκαθάρισμα της αλβανικής μαφίας στον Κορυδαλλό.

[custom:google-ads]

Η συμπλοκή, που είχε γίνει γίνει με αυτοσχέδια μαχαίρια κι ο απολογισμός της ήταν ένας νεκρός κι επτά τραυματίες, είχε γίνει για την «ηγεμονία» των φυλακών μεταξύ Αλβανών και ομογενών από τη Ρωσία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο κρατούμενοι είχαν σκάψει σε προγενέστερο χρόνο ένα λαγούμι σε κοινόχρηστο χώρο της φυλακής, που βρισκόταν είτε κοντά είτε μέσα στο μαγειρείο. Με τα κλειδιά που είχε στην κατοχή του ο Σύριος μάγειρας κατάφεραν να φτάσουν στον χώρο κι ακολούθως να πηδήξουν από έναν μαντρότοιχο, στον οποίο είχε στηθεί σκαλωσιά για την ανέγερση σκοπιάς.

Εκεί ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με μία αστυνομικό που περιπολούσε στην περιοχή. Όταν είδε τον πρώτο, έριξε προειδοποιητικά πυρά στον αέρα, όμως στη συνέχεια βγήκε κι ο άλλος και της επιτέθηκαν. Οι δραπέτες την έσπρωξαν και την πέταξαν κάτω, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά, ενώ στη συνέχεια έφυγαν, πιθανότατα με αυτοκίνητο συνεργών.

Πηγή: ethnos.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis