Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Συγγρού: Στο «φως» νέα στοιχεία και άγνωστο παρασκήνιο

ΤΟ ΥΔΕΖΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Συγγρού: Στο «φως» νέα στοιχεία και άγνωστο παρασκήνιο

Όσο οι αστυνομικές Αρχές ψάχνουν να βρουν ποιος έδωσε την εντολή για τον εμπρησμό του ξενοδοχείου Athenaeum Palace στη Συγγρού, που θα μπορούσε να είχε στοιχίσει τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας ένα άγνωστο παρασκήνιο.

Ιδιοκτήτης και ενοικιαστής του κτηρίου στο οποίο βρίσκεται το ξενοδοχείο ήταν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε δικαστική διαμάχη ενώ εκκρεμούσαν και αρκετά χρήματα που έπρεπε να είχαν δοθεί ως ενοίκιο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο δικαστικός επιμελητής πήγε στο ξενοδοχείο για να επιδώσει έξωση από τον ιδιοκτήτη του κτηρίου στον ενοικιαστή. Μάλιστα, είχε προηγηθεί προσυνεννόηση για την παράδοση του κτηρίου.

Την ώρα όμως που συνέβαιναν όλα αυτά, ξέσπασε φωτιά σε δωμάτια του πρώτου ορόφου, στα οποία ευτυχώς δεν διέμεναν πελάτες.

Σημειώνεται πως στο ξενοδοχείο υπήρχαν πάνω από 70 άτομα ως πελάτες ενώ οι Αρχές όταν έσβησαν την φωτιά, εντόπισαν μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό, ενώ σε τρία δωμάτια του δεύτερου ορόφου βρέθηκαν και στρώματα εμποτισμένα με εύφλεκτο υγρό.

Οι Αρχές ασφαλείας συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες από το εσωτερικό του ξενοδοχείου και το αναλύουν καρέ - καρέ καθώς, όπως εκτιμούν, είναι πολύ πιθανό να έχουν καταγράψει τους εμπρηστές.
 

Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr