Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:34 | 22/12/2014

 

Μια γυναίκα και δύο άνδρες τραυματίστηκαν, ευτυχώς χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους, στην προσπάθειά τους να σβήσουν τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι τους στο Περιγιάλι Κορινθίας το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τις 8.00 το βράδυ, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας, εκδηλώθηκε φωτιά σε σπίτι στο Περιγιάλι Κορινθίας, όπου βρισκόταν ένας 65χρονος, μαζί με την 34χρονη κόρη του και τον 20χρονο γιο του.

Η φωτιά γρήγορα εξαπλώθηκε στο σπίτι και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κορίνθου, όπου έφτασε εγκαίρως με ισχυρές δυνάμεις και έσβησε πλήρως τη φωτιά μια ώρα περίπου πριν τα μεσάνυχτα.

Από τη φωτιά υπέστη εγκαύματα η 34χρονη, η οποία μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου κι αργότερα σε νοσοκομείο των Αθηνών, ενώ με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Κορίνθου ο 65χρονος και ο 20χρονος.

Η φωτιά έχει προκαλέσει υλικές ζημιές στο σπίτι και τα αίτια που την προκάλεσαν ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου.

 

Πηγή βίντεο: korinthostv.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis