Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:59 | 18/06/2019

Συναγερμός σήμανε λίγα λεπτά μετά της 2:00 τα ξημερώματα της Τρίτης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά σε αυτοκίνητο στην περιοχή των Αχαρνών η οποία ήταν δίπλα σε σπίτια.

Ένα αυτοκίνητο μάρκας Toyota τυλίχθηκε στις φλόγες στην συμβολή των οδών Μόλας και Στουραΐτη στις Άνω Αχαρνές.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι κάτοικοι πετάχτηκαν έντρομοι από τα κρεβάτια τους από τις εκρήξεις που γίνονταν λόγω της καύσιμης ύλης του αυτοκινήτου. Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς έφτασαν 2 οχήματα της πυροσβεστικής με οκτώ άνδρες της υπηρεσίας.

[custom:google-ads]

Μια ώρα νωρίτερα το ίδιο βράδυ η πυροσβεστική επενέβη και στην κατάσβεση φωτιάς σε δύο ακόμη οχήματα αυτήν την φορά επί της οδού Μάνδρας στο δήμο Αχαρνών. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Κάθε βράδυ οι κάτοικοι των Αχαρνών γίνονται θεατές στο ίδιο έργο καθώς σχεδόν καθημερινά η πυροσβεστική ενεργή σε μια κατάσβεση φωτιάς σε οχήματα στην περιοχή. Πρόκειται στην μεγάλη τους πλειοψηφία για κλεμμένα ΙΧ τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί σε ληστεία η κλοπή και μετά οι δράστες πηγαίνουν στην περιοχή των Αχαρνών όπου επικρατεί ανομία και καίνε ντα οχήματα για να μην αφήσουν αποδεικτικά στοιχεία πίσω τους.

eleftherostypos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis