Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:14 | 20/07/2022

Δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αναπτυχθεί στις περιοχές όπου μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη, προκειμένου να συνδράμουν το έργο των πυροσβεστών και κυρίως να διασφαλίσουν ότι πολίτες και περιουσίες δεν θα κινδυνεύσουν από τις φλόγες. 

Στο Ντράφι Πεντέλης, εστάλη μήνυμα μέσω του 112 στους κατοίκους να εκκενώσουν τον οικισμό από το απόγευμα της Τρίτης. Ωστόσο, δεν ακολούθησαν όλοι πολίτες την οδηγία, όπως αποκαλύπτεται και σε βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης

Σε ένα από τα μπλόκα που είχαν στήσει αστυνομικοί της ΔΙΑΣ καταφτάνει ένα ζευγάρι. Κάποια στιγμή, ο άνδρας φαίνεται να αρχίζει να τρέχει προς μία περιοχή που ήταν “θαμμένη” στους καπνούς, προκειμένου να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται το σπίτι του.

Τρεις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ άρχισαν να τον κυνηγούν μέσα στους καπνούς και τις φλόγες, προκειμένου να τον απομακρύνουν από το σημείο καθώς η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική και η κατάσταση πολύ επικίνδυνη.

Ενδεικτικό των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν νωρίτερα σήμερα στο Ντράφι, είναι ότι οι ισχυροί άνεμοι έριξαν κάτω μία μηχανή της αστυνομίας.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis