Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:06 | 05/12/2019

Εμπρησμό δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής για την φωτιά που ξέσπασε το πρωί, στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου «Athenaeum Palace», επί της Λ. Συγγρού 123, στον Νέο Κόσμο.

Από την έως τώρα έρευνα των Αρχών, έχουν εντοπιστεί ευρήματα χυμένων καυσίμων στον 1ο όροφο, απ’ όπου αρχικά ξέσπασε η πυρκαγιά και χρησιμοποιημένα δοχεία που είχαν καύσιμο παρατημένα σε διάφορα σημεία του ξενοδοχείου. Τα ευρήματα αυτά σε συνδυασμό με την έως τώρα έρευνα «δείχνουν» πως πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια.

Οι καταθέσεις πελατών και προσωπικού συνεχίζονται ενώ θα ελεγχθούν και τυχόν υλικά κλειστών κυκλωμάτων στην προσπάθεια να φτάσει η Πυροσβεστική πιο κοντά στην σύλληψη των υπευθύνων.

Σημειώνεται ότι η πλειονότητα των εργαζομένων και των πελατών την στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά, είχαν προλάβει να βγουν με ασφάλεια μέσω του εσωτερικού κλιμακοστασίου, ενώ οι πυροσβέστες χρειάστηκε να βοηθήσουν 20 άτομα να απομακρυνθούν με ασφάλεια μέσω του κλιμακοστασίου και απεγκλώβισαν δύο άτομα με κλιμακοφόρο όχημα από τον 7ο όροφο.

[custom:google-ads]

Στο νοσοκομείο "Αττικό" μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα τρεις τραυματίες, δύο γυναίκες και ένας άντρας. Η μία από τις γυναίκες, 24 ετών, διασωληνώθηκε, καθώς έχει υποστεί αναπνευστικό έγκαυμα. Ο άντρας και η δεύτερη γυναίκα νοσηλεύονται με αναπνευστικά προβλήματα και ορθοπεδικά τραύματα, καθώς έπεσαν, στην προσπάθειά τους να βγουν έξω.

Πρώτες Βοήθειες με αναζωογόνηση και παροχή οξυγόνου δόθηκαν και σε άλλα άτομα στο σημείο από τους διασώστες για τα οποία δεν χρειάστηκε όμως η διακομιδή τους σε νοσοκομεία.

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Σκηνοθέτησαν βασανισμό κρατουμένου από αρχιφύλακα - Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis