Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:00 | 23/02/2021

Το παναφορτιζόμενο φωτιστικό προειδοποιητικών σημάτων  LED NITECORE HEADLAMP NU07LE  είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα σώματα ασφαλείας και περιλαμβάνεται στη συλλογή προϊόντων της εταιρείας Vasilikos Import - Trade.

Διαθέτει 11 Λειτουργίες που προέρχονται από 5 πηγές φωτισμού 
    - Κόκκινο LED
    - Πράσινο LED
    - Κίτρινο LED
    - Λευκό LED
    - Μπλε LED



Ο συγκεκριμένος φακός μπορεί να προσαρμοστεί σε κράνος ή άλλο εξοπλισμό για ειδικές επιχειρήσεις ή για γρήγορη ανάπτυξη.

Οι παλλόμενοι έγχρωμοι φωτισμοί μπορούν να καταδείξουν διαφορετικά γκρουπ ομάδων  ή επιτρέπουν γρήγορη αναγνώριση μεταξύ των μελών μίας ομάδας που λαμβάνουν διαφορετική θέση ανάλογα με το χρώμα.

Η προσάρτηση μπορεί να γίνει σε βάσεις ARC ενός κράνους, σε περιοχές τύπου "Velcro" και σε σύστημα MOLLE.



Είναι φιλικός προς τον χρήστη τρόπος λειτουργίας με ένα και μόνο κουμπί. Με τον μονό διακόπτη έχετε πρόσβαση και στις  11 λειτουργίες των 5 πηγών φωτισμού.

Διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία Ιόντων Λιθίου (Li-ion) 300 mAh με μέγιστη διάρκεια λειτουργίας που φθάνει και τις 50 ώρες.



Η επαναφόρτιση της μπαταρίας γίνεται από θύρα USB-C και η θύρα φόρτισης USB-C δεν έχει φορά στο καλώδιο, επιτρέποντας ταχεία σύνδεση και ασφάλεια στον σύνδεσμο.

Έχει την δυνατότητα να τροφοδοτείται συνεχώς από μία εξωτερική πηγή ρεύματος.
     
Η αδιάβροχη κατασκευή του το κάνει ατρόμητο από την βροχή και  τα πιτσιλίσματα, ενω διαθέτει και λειτουργία μνήμης. Όταν ενεργοποιηθεί ξανά το φωτιστικό, θα ανάψει αυτόματα στην προηγούμενα απομνημονευμένη λειτουργία.


Δείτε περισσότερα για τον συγκεκριμένο φακό εδώ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis