Φωτογραφίες: Αστυνομικοί ξύρισαν τα κεφάλια τους όταν η κόρη του αρχηγού τους διαγνώστηκε με καρκίνο!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ
Φωτογραφίες: Αστυνομικοί ξύρισαν τα κεφάλια τους όταν η κόρη του αρχηγού τους διαγνώστηκε με καρκίνο!
Ο αρχηγός του Redondo Beach, αστυνομικός Jon Naylor, δήλωσε ότι γνώριζε πάντα ότι οι δεσμοί μεταξύ των αστυνομικών ήταν σφιχτοί - αλλά ποτέ τόσο πολύ όσο όταν η κόρη του, η 11χρονη Cait, διαγνώστηκε τον περασμένο Οκτώβριο με μια επιθετική μορφή καρκίνου.
 
Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, οι αστυνομικοί της Redondo Beach, μαζί με φίλους και αστυνομικούς από γειτονικά τμήματα, έδειξαν πόσο υποστηρίζουν τον Naylor και την οικογένειά του, ξυρίζοντας τα κεφάλια τους ως έναν τρόπο να δείξουν τη συμπαραστασή τους αλλά και να συγκεντρώσουν χρήματα για την έρευνα για τον παιδικό καρκίνο.
 
"Είμαι φουσκωμένος από αγάπη κι υποστήριξη", δήλωσε ο Naylor που εργάζεται στο Redondo Beach Αστυνομικό Τμήμα για περισσότερα από 25 χρόνια. "Η υποστήριξη είναι απίστευτα μεγάλη. Είναι τόσο συγκινητικό. "
 
Ο Naylor είπε ότι όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν το Σάββατο θα πάνε προς το Ίδρυμα St. Baldrick, το οποίο είναι ο μεγαλύτερος συνεργάτης στις επιχορηγήσεις παιδικού καρκίνου στη χώρα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Michele Franco. Από το 2005, το ίδρυμα έχει χρηματοδοτήσει 282 εκατομμύρια δολάρια σε παιδικές επιχορηγήσεις για καρκίνο, ανέφερε ο Φράνκο.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για Φωτογραφίες: Αστυνομικοί ξύρισαν τα κεφάλια τους όταν η κόρη του αρχηγού τους διαγνώστηκε με καρκίνο!