Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:58 | 12/04/2017

Όπως έχουμε ξαναγράψει στο policenet.gr οι Αστυνομικοί της Υ.Α.Τ. καθημερινά καταβάλουν αξιέπαινες προσπάθειες κατά την εκτέλεση των (ιδιαίτερα απαιτητικών) υπηρεσιακών τους καθηκόντων.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι τις τελευταίες πέντε (συνεχόμενες) νύχτες, εκδηλώθηκαν καταδρομικές επιθέσεις αντιεξουσιαστών κατά των διμοιριών της ΕΛ.ΑΣ..

Πρόκειται για μία Υπηρεσία που διαρκώς αναλαμβάνει δύσκολες αποστολές, για μία Υπηρεσία με πλήθος τραυματισμένων αστυνομικών, για μία Υπηρεσία που ... ΚΑΝΕΙΣ και ΤΙΠΟΤΑ δεν της χαρίζεται με τον εύκολο τρόπο.

Παρ' όλα αυτά τα στελέχη της Υ.Α.Τ. είναι πάντα ετοιμοπόλεμα και άκρως αποτελεσματικά.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτά τα δύο χαρακτηριστικά της υπηρεσιακής τους ταυτότητας που με τόσο κόπο έχουν κερδίσει.

Ούτε καν εκείνες οι φωνές που μιλούσαν στο πρόσφατο παρελθον για το ενδεχόμενο της κατάργησης τους.

'Ομως, με χαρά διαπιστώνουμε ότι για τους αστυνομικούς της Υ.Α.Τ. η διάθεση να ασχοληθούν και με αρκετές δημιουργικές δραστηριότητες εκτός της υπηρεσίας τους είναι πάντα παρούσα.

 

Δείτε τη φωτογραφία και το κείμενο που αναρτήθηκαν σήμερα στο fb από τον Αντιστράτηγο ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. κ. Χρήστο Κονταρίδη στο Fb:

"Η προσπάθεια που καταβάλλει η ομαδα της ΥΑΤ τα τελευταια δυο χρονια ειναι αξιέπαινη, αν φανταστεί κανεις τη δυσκολία της υπηρεσίας τα ταξίδια στα νησια και τις βάρδιες που δεν ειναι σαν τις περισσότερες.

Φωτογραφία του Apostolis Sfirlas.

Φέτος, διέπρεψε, πρεπει να δωθουν συγχαρητήρια πρώτα στον Αποστολή και μετα σε όλα τα παιδια που παίζουν καταπληκτικά!

Του χρόνου που θα πάρει το πρωτάθλημα ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η παρουσία περισσότερων στο γήπεδο.

Άρθρο από το αρχείο του Policenet που αξίζει να θυμηθείτε

Αστυνομικοί τριών διμοιριών των ΜΑΤ "γκρεμίζουν" τα στερεότυπα και υψώνουν ασπίδα ανθρωπιάς

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis