Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:32 | 20/09/2015

Συνελήφθη χθες (18.09.2015), σε περιοχή της Αττικής, 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, διακινητής μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, ύστερα από πολυήμερη μεθοδική έρευνα, συστηματοποίησαν τη δράση του 39χρονου και ανέλυσαν την μεθοδολογία που ακολουθούσε για τη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων της ηρωίνης.

Στη συνέχεια, κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στην Αθήνα, εντόπισε και συνέλαβε τον 39χρονο, στο πλαίσιο αιφνιδιαστικής επιχείρησης, χθες το βράδυ σε περιοχή της Αττικής. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους (100) γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των (120) ευρώ, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του δράστη, σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στην εσωτερική τοιχοποιία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι πέντε (25) συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους άνω των πέντε (5) κιλών.

Ο 39χρονος που κατηγορείται για συστηματική διακίνηση ηρωίνης, οδηγήθηκε με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis