Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:13 | 21/06/2016

Η επίσημη σελίδα αστυνομικού τμήματος στο Facebook, "πνίγηκε" από "πικάντικα" σχόλια, όταν ανέβηκε η φωτογραφία δυο σέξι αστυνομικών! Οι ένστολοι Kayleigh Webster και Daryl Jones από το Έσσεξ της Αγγλίας, ποζάρουν μέσα από το περιπολικό στην περιοχή Southend και σε μια φωτογραφία που οι διοικούντες του τμήματος μοιράστηκαν με τους χιλιάδες διαδικτυακούς ακολούθους τους με τη λεζάντα: "Η αρχιφύλακας Kayleigh Webster και ο αστυνομικός Daryl Jones βρήκαν λίγο χρόνο πριν ξεκινήσουν την περιπολία ρουτίνας για την προώθηση της ασφαλούς οδήγησης με αυτή τη σέλφι με τις ζώνες ασφαλείας...".

Αυτοί είναι οι πιο σέξι αστυνομικοί!

 

Μέσα σε λίγες ώρες, 600 χρήστες πάτησαν το like στην εικόνα ενώ τα σχόλια έπεσαν "βροχή" με πολλούς να εκφράζουν το θαυμασμό τους για το όμορφο δίδυμο. 

"Ο Darryl Jones είναι γυμνασμένος όσο κανείς. Θα το ήθελα πολύ να με συλλάβει", έγραψε η χρήστης Alice Edwards για να ακολουθήσει η Sian Towns η οποία σημείωσε χαρακτηριστικά: "Λοιπόν, θα πρέπει να πάμε στο Southend το βράδυ να πιούμε πολύ ώστε να μου περάσει χειροπέδες ο Jones".

 

news.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε τους πιο όμορφους Αστυνομικούς του κόσμου [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis