Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:24 | 19/01/2017

Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας στα πλαίσια των προσπαθειών της για αναβάθμιση του εργασιακού μας περιβάλλοντος, εξασφάλισε σε συνεργασία με τοπική εταιρία ιατρικών και ορθοπεδικών ειδών με την επωνυμία ΄΄BGBRACEMEDICAL΄΄, τη δωρεά ενός ατομικού απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας, για κάλυψη αναγκών του Αστυνομικού Μεγάρου στο οποίο καθημερινά κινούνται εκατοντάδες συνάδελφοι και πολίτες.

  Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα 19-01-2017 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α.Λάρισας, σεμινάριο «καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή»,από τον Διευθυντή Καρδιολογικού Τμήματος Επίατρο κ. ΠΑΡΙΣΗ Χαράλαμπο και την Διευθύνουσα Αντ/χη κ.ΝΤΑΛΙΑΝΗ Μαρία,του 404 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας τους οποίους ευχαριστούμε δημόσια.
  
Ευχή όλων μας είναι να μη παραστεί ποτέ ανάγκη χρήσης του. Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι για μια ακόμη φορά να καλύψουμε το κενό της Πολιτείας, μιας και το σχετικό αίτημα δαπάνης εδώ και (2) έτη περίπου, το οποίο έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας μας, ουδέποτε εγκρίθηκε.
 
  
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
 
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 

 

ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος                          ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ Γεώργιος
 
 

 

 

 

 

 

 

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis