Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:57 | 22/11/2017

Δυστυχώς το χθεσινό περιστατικό στη Γλυφάδα οδήγησε σε  τραυματισμένο αστυνομικό και έρχεται να προστεθεί στα πολλά συμβάντα που αποδεικνύουν τους κινδύνους που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ..

Εύλογα προκύπτει το ερώτημα, εως πότε θα εξακολουθεί να μην αναγνωρίζεται ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό ένα επάγγελμα κατά τη διάρκεια του οποίου, όσοι το ασκούν καταλήγουν με πληγές από μαχαίρια, σφαίρες και μολότοφ.

[custom:google-ads]

  • Δείτε εδώ εικόνες από το σημείο της επίθεσης και εδώ βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του δράστη.
     

Για το χθεσινό συμβάν άμεση ήταν η αντίδραση του μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, κου Νίκου Κορομηλά, ο οποίος μετέβη στο 401 ΓΣΝΑ, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους δύο αστυνομικούς που νοσηλεύονταν.

Δείτε τις φωτογραφίες και το σχόλιο που ανέβασε στο Facebook:

Στα επείγοντα του 401 Γ.Σ.Ν.Α. με τους αστυνομικούς που δέχθηκαν επίθεση από άτομο με μαχαίρι νωρίτερα στην περιοχή της Γλυφάδας. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε σήμερα θύματα!

Τί άλλο πρέπει να γίνει ώστε να θεσμοθετηθεί επιτέλους το επάγγελμα του αστυνομικού ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό! Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν και που κατάφεραν να συλλάβουν το δράστη πρώτου αυτός θέσει σε κίνδυνο κι άλλες ανθρώπινες ζωές!

Περαστικά στον Κώστα και γρήγορη ανάρρωση!

http://www.protothema.gr/files/1/2017/11/21/88_1.jpg

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis