Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 31/08/2016

Το κείμενο και οι φωτογραφίες που ακολουθούν αναρτήθηκαν εχθές στο fb από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. Θ. Τσαϊρίδη

"Τα χαμόγελα των παιδιών με την σχολική τσάντα στο χέρι ήταν το μεγαλύτερο δώρο της προσπάθειας που κάναμε.

80 παιδιά ήδη σήμερα πήραν την σχολική τσάντα και συνεχίζουμε αύριο 10-13 στην ΔΑΕΘ και τις επόμενες μέρες στα γραφεία της ένωσης.

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Το συγκεκριμένο προεδρείο αποδεικνύει με έργα και πράξεις την συναδελφικοτητα και την αλληλεγγύη.

Ακολουθούν και άλλες τέτοιες ενέργειες και το μόνο που θέλουμε είναι την στήριξη και την συμμετοχή σας.

 

 

 

 

 

Διαβάστε και την σχετική ανακοίνωση της Ένωσης:

 

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την χορήγηση των σχολικών τσαντών και γραφικής ύλης ΔΩΡΕΑΝ για τα παιδιά των μελών μας που θα φοιτήσουν στην Α΄ Δημοτικού.

   Η αίθουσα του αμφιθεάτρου του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης γέμισε από συναδέλφους με τα παιδιά τους, οι οποίοι ήρθαν να παραλάβουν τις τσάντες τους. Η χαρούμενη αυτή συνθήκη αποδεικνύει ότι κάθε πρωτοβουλία της Ένωσής μας στηρίζεται και στέφεται με απόλυτη επιτυχία από τα μέλη μας.

   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. Νικόλαος ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ, ο Α’ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. ΔΟΜΖΑΡΙΔΗΣ Φώτιος, και ο Διευθυντής Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ Μιλτιάδης.

   Όσοι συνάδελφοι δήλωσαν επιθυμία και δεν παρευρέθηκαν στη σημερινή εκδήλωση, μπορούν να παραλάβουν τις σχολικές τσάντες:

- την 31 Αυγούστου 2016 και ώρες 10:00 – 13:00 στην έδρα της ΔΑΕΘ (Κατσιμίδη 8) όπου θα βρίσκεται αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσής μας,

- από 1 Σεπτεμβρίου και μετά, καθημερινά από τα γραφεία της Ένωσης, ώρες 10:00 – 14:00.

Σημείωση: Για την παραλαβή της τσάντας, οι συνάδελφοι θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να φέρουν δημόσιο έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης του τέκνου.

   Η Ένωσή μας θα συνεχίσει το έργο της με συνδικαλιστικές ενέργειες και κοινωνικές δράσεις, δίπλα στα μέλη της, αποδεικνύοντας ότι η έννοια του συνδικαλισμού είναι ταυτισμένη με την αγωνιστικότητα και την αλληλεγγύη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

6932649076

 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis