Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:56 | 06/08/2015

Το παρακάτω περιστατικό και η φωτογραφία αναρτήθηκαν στη σελίδα στο facebook k-9 Rocky την 28-07-2015.

Αν και έχουν μεσολαβήσει κάποιες μέρες από το συμβάν, πιστεύουμε πως αξίζει να αναφερθούμε σε αυτό το σπουδαίο "μάθημα ανθρωπιάς" που πρέπει να αποτελέσει θετικό παράδειγμα για όλους μας

 

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ & ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΣΩΣΑΝ ΣΚΥΛΟ-ΘΥΜΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ !!!

Ενας ασυνείδητος οδηγός (τα στοιχεία τού οποίου -προς το παρόν- δεν είναι γνωστά) παρέσυρε τον άτυχο σκύλο με το αυτοκίνητό του και τον εγκατέλειψε αβοήθητο στην άκρη του δρόμου!

Ευτυχώς, ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες, ειδοποίησε αμέσως την Τροχαία Σαλαμίνας, ζητώντας βοήθεια για να σωθεί το τραυματισμένο ζώο!

Παράλληλα, ένα παιδί που περνούσε από το σημείο εκείνη τη στιγμή με το ποδήλατό του, σταμάτησε και του έδινε συνεχώς νερό για να το κρατήσει στη ζωή!

Η Τροχαία Σαλαμίνας ειδοποίησε τη Ζωοφιλική Ομάδα Εθελοντών Σαλαμίνας (Ζ.Ο.Ε.Σ.) και στη συνέχεια 2 Αστυνομικοί έσπευσαν με περιπολικό στην περιοχή τού ατυχήματος.

Όταν έφτασαν και οι εθελοντές, με τη βοήθεια των 2 Αστυνομικών Γιώργου & Βαγγέλη, κατάφεραν με προσεκτικές κινήσεις να τοποθετήσουν το τραυματισμένο ζώο σε πλαστικό κρεβατάκι και χρησιμοποιώντας το σαν φορείο να το μεταφέρουν στον Κτηνίατρο, ο οποίος φρόντισε τα τραύματά του, αλλά αφαίρεσε κι από το σώμα του δεκάδες τσιμπούρια!

Δυστυχώς όμως, κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό πινακίδας του εγκληματία οδηγού!

Αν κάποιος έχει πληροφορίες για το ατύχημα, ώστε να εντοπιστεί και να τιμωρηθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη ο υπαίτιος, παρακαλείται να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Σαλαμίνας, τηλ. 210 4644035.

Φωτογραφία του χρήστη K-9 Rocky.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis