Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:35 | 05/02/2016

Στην ιστοσελίδα kostoday.gr αναρτήθηκε στις 13.00 το μεσημέρι δημοσίευμα που αναφέρει τα ακόλουθα:

Με χειροπέδες οδηγήθηκε δημοσιογράφος της Κω στο αστυνομικό τμήμα της Κω, μετά τη συμπλοκή με τα ΜΑΤ ενώ τραβούσε φωτογραφίες..
 
Ο δημοσιογράφος Γ. Λιοδάκης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο αστυνομικό τμήμα Κω, ελαφρά χτυπημένος από τα ΜΑΤ και οδηγήθηκε εκεί με ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ και μάλιστα του έχουν αφαιρέσει την φωτογραφική μηχανή ...
Η ΒΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ  ΣΤΗΝ ΚΩ. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ  Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΟΔΑΚΗΣ ΤΗΣ KOSNEWS video
 
2ο+3o βίντεο από dhras.gr
 

Σε συνέχεια του παραπάνω ρεπορταζ η ίδια ιστοσελίδα στις 14.45 δημοσίευσε άρθρο με τίτλο "ΑΦΕΘΗΚΕ ελεύθερος ο δημοσιογράφος Γ. Λιοδάκης" που αναφέρει τα ακόλουθα:

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο δημοσιογράφος Γ. Λιοδάκης αφέθηκε ελεύθερος. 
 
Πριν από λίγο αφέθηκε ελεύθερος ο δημοσιογράφος Γ. Λιοδάκης της ηλεκτρονικής εφημερίδας kosnews24.gr, κάνοντας δηλώσεις στους συναδέλφους του στα τοπικά ΜΜΕ αλλά και στον κόσμο που βρέθηκε εκεί για να του συμπαρασταθεί. Εμφανώς εξαντλημένος από την ταλαιπωρία που υπέστη και τα χτυπήματα, εξιστόρησε σους δημοσιογράφους τα όσα εκτυλίχθηκαν καρέ καρέ στην περιοχή του Πυλίου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Γ.Ν. Κω για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αφού αυτό δεν έγινε εξ αρχής. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κινητό τηλέφωνο αλλά και η κάμερα στην οποία είχε καταγράψει το περιστατικό δεν έχουν βρεθεί ακόμη. 
 
Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του

 

 

 

 

 

 

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis