Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:33 | 27/12/2019
Μια νέα κρυφή τσάντα μεταφοράς της εταρείας ASFALEIA έχει κάνει την εμφάνισή της.

[custom:google-ads]

Πρόκειται για μία τσάντα που μοιάζει κλασσική. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα (μαύρο, καφέ, ροζ) και διακρίνεται για την ποιότητά της. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες τσάντες μεταφοράς μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους. Σε αυτό το σημείο καινοτομεί η Asfaleia με την μοδάτη τσάντα που εισήγαγε. Κατασκευασμένη από γνήσιο δέρμα, η τσάντα μοιάζει περισσότερο σύγχρονη και ταυτόχρονα αριστοκρατική.
 
Εκτός από τις οργανωτικές τσέπες για είδη πρώτης ανάγκης, η τσάντα διαθέτει επίσης δύο κρυμμένες τσέπες - μία για την απόκρυψη όπλων (επικαλυμμένη με αγκίστρι και βρόχο) κι άλλη μία για αλεξίσφαιρη προστασία. Ναι, αυτή η τσάντα διαθέτει και προστασία! Η αλεξίσφαιρη προστασία πωλείται και ξεχωριστά.
 
Η αλεξίσφαιρη προστασία προσθέτει λίγο περισσότερο βάρος στην τσάντα. Δεν είναι ωστόσο αισθητό κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά αρχίζει να φαίνεται μετά από μεγάλο διάστημα της τσάντας στον ώμο.
 
Η Asfaleia έχει καταφέρει να κατασκευάσει μια κομψή τσάντα που μοιάζει να ανήκει στο ράφι μίας μπουτίκ υψηλής ποιότητας και όχι στο ράφι ενός... καταστήματος πυροβόλων όπλων.
 
Asfaleia
 
Asfaleia
 
Asfaleia
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis