Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:10 | 05/03/2019

Σε κατάσταση «κόκκινου» συναγερμού βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. καθώς εκφράζονται φόβοι για νέες καταδρομικές επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα από κουκουλοφόρους.

Μάλιστα έχουν ήδη ληφθεί έκτακτα προληπτικά μέτρα, ώστε αυτή τη φορά η ΕΛ.ΑΣ. να μην πιαστεί ξανά στον ύπνο από τους καταδρομείς κουκουλοφόρους, οι οποίοι πλέον φτάνουν έξω από τα Α.Τ. και τα βομβαρδίζουν με μολότοφ.

[custom:google-ads]

Μάλιστα το ανησυχητικό είναι πως η τελευταία επίθεση των αντιεξουσιαστών στο ΑΤ Ακροπόλεως προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό, καθώς έγινε σε περιοχή, όπου θα μπορούσε να είχε σημειωθεί τραυματισμός πολιτών, αφού το ΑΤ στεγάζεται σε μία πολυσύχναστη γειοτονιά στο Κουκάκι. 

Τα έκτακτα μέτρα 

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή έκτακτα προληπτικά μέτρα κατά των καταδρομικών επιθέσεων. Ενδεικτικό είναι πως σε ΑΤ του Λεκανοπεδίου Αττικής έχουν απομακρυνθεί οι κάδοι απορριμμάτων και έχουν μεταφερθεί τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα, ώστε να μην γίνουν στόχος.

Παράλληλα ξεκίνησαν έλεγχοι ύποπτων ατόμων, ενώ πλέον είναι εμφανείς και αστυνομικές περιπολίες οχημάτων τις νυχτερινές ώρες.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis