Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:27 | 16/05/2016

Πόνος. Θλίψη. Δάκρυα. Μία οικογένεια αντιμέτωπη με τον πιο φρικτό εφιάλτη της ζωής της. Το χαμό του γιου τους, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε δασική περιοχή στην Πεντέλη το πρωί του Σαββάτου.

«Έχουμε καταρρεύσει, δεν υπάρχουν λόγια... Αυτές οι στιγμές είναι δύσκολες, έχει καταρρεύσει η οικογένεια, χάσανε το παιδί τους. Το μόνο που ζητάμε είναι να σεβαστούν όλοι τις δύσκολες ώρες της οικογένειας» λέει φίλη της αδελφής του άτυχου νεαρού -που βρέθηκε νεκρός, με το πτώμα του σε προχωρημένη σήψη, σε θαμνώδη περιοχή στην Πεντέλη, δίπλα στον δρόμο, στη θέση Άγιος Πέτρος- σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της το protothema.gr. 





Ένας εικοσάχρονος με όνειρα, φιλοδοξίες και δίψα για τη ζωή, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής στις παρέες του. 

Μεγαλωμένος σε μία αξιοπρεπέστατη οικογένεια, που φρόντισε να μη λείπει ποτέ και τίποτα από τα δυο τους παιδιά, στα οποία είχαν δώσει τα πάντα και κυρίως τις δυνατότητες και ευκαιρίες να πάρουν όλα τα απαραίτητα εκείνα εφόδια, για να ξεκινήσουν το δικό τους ταξίδι ζωής. 

Το νήμα της ζωής όμως για το νεαρό φοιτητή σταμάτησε στην Πεντέλη όπου και  βρέθηκε νεκρός. Να σημειωθεί ότι η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στις 10 Μαΐου στα Γλυκά Νερά, όπου και κατοικούσε με την οικογένειά του.

Ο νεαρός εντοπίστηκε από διερχόμενο που κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ, ενώ η σορός του ήταν σε προχωρημένη σήψη. Σύμφωνα με την αστυνομία, σε κοντινή απόσταση από το άψυχο σώμα του 20χρονου βρέθηκαν δύο κάλυκες.

Φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.












 

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis