Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:26 | 10/12/2015
Λένε πως δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα, ωστόσο στην υπόθεση φόνου Ντανιέλα Ρόσκα η αστυνομία φαίνεται να είναι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του www.reporter.com.cy σε αδιέξοδο.
 
Με τον χρόνο σύμμαχο του δολοφόνου, και έχοντας φτάσει να μετράμε πάνω από ένα μήνα μετά το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα την 36χρονη Μολδαβή στο σπίτι της στη Λάρνακα, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες χωρίς όμως κάτι χειροπιαστό, αφού από τα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από τη σκηνή του φόνου δεν κατέστη δυνατό να συνδεθεί κάποιο πρόσωπο με το έγκλημα.

Αν και σύμφωνα με πληροφορίες μας, προηγήθηκε πάλη μεταξύ θύματος και θύτη, ωστόσο το εγκληματολογικό δεν κατάφερε να εντοπίσει ανάμεσα στα τεκμήρια γενετικό υλικό, κάτι που ουσιαστικά θα άνοιγε το δρόμο για την εξακρίβωση της ταυτότητας του δολοφόνου, πιθανώς μέσω ταυτοποιήσεώς του με τον κατάλογο υπόπτων που έχει η αστυνομία στα χέρια της.
 
Διάχυτη η δίψα για εκδίκηση του δολοφόνου
 
Η αστυνομία βρήκε το θύμα στο σπίτι του, δεμένο πισθάγκωνα και με το κεφάλι σχεδόν διαλυμένο από τα χτυπήματα του δράστη στο έδαφος.  Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, δεν πέθανε ακαριαία αλλά έμεινε αβοήθητη στο πάτωμα με αποτέλεσμα να βρει φρικτό και βασανιστικό θάνατο πνιγμένη από το αίμα της.

Δεν φαίνεται εξάλλου να υπήρξαν ίχνη παραβίασης της πόρτας κάτι που από την πρώτη στιγμή οδήγησε τους ανακριτές στο συμπέρασμα ότι θύτης και θύμα πιθανότατα γνωρίζονταν.

Ο δράστης μπαίνοντας στο διαμέρισμα έβγαλε όλη του την οργή στο θύμα, ενώ φρόντισε απ’ την αρχή να διευκολύνει το «έργο» του δένοντας τα χέρια της Ρόσκα πισθάγκωνα, προφανώς για να παψει να αντιστέκεται στην εκδικητική μανία του.
 
Τα κινητά κρύβουν το δράστη

Φόβος του δολοφόνου φαίνεται να ήταν το περιεχόμενο των τηλεφωνικών συσκευών του θύματος, γι αυτό και πριν εγκαταλείψει τη σκηνή, πήρε και τα τρία κινητά του θύματος, γνωρίζοντας προφανώς πως από τα τηλεφωνικά αρχεία της Ντανιέλας η αστυνομία θα μπορούσε να τον εντοπίσει.

Ωστόσο μέχρι στιγμής και παρόλο που οι ανακριτές πέτυχαν την άρση απορρήτου, δεν κατάφεραν από την εξέταση κλήσεων και μηνυμάτων, να εξακριβώσουν την ταυτότητα του στυγερού δολοφόνου.
http://www.reporter.com.cy/\
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis