Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:30 | 13/03/2016

Στην σύλληψη ενός άντρα, 26 ετών, για απόπειρα βιασμού προχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου Αστυνομικοί στην Ξάνθη.

Ο φερόμενος ως δράστης φορώντας αποκριάτικη μάσκα προσέγγισε μια 24χρονη κοπέλα και αφού την ακινητοποίησε αποπειράθηκε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του και τράπηκε σε φυγή.

Το συμβάν, όπως αναφέρει το xanthinea.gr, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας εντόπισαν και συνέλαβαν τον επίδοξο βιαστή ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι ο δράστης, τις πρώτες πρωινές ώρες της 29-2-2016, στην Ξάνθη, προσέγγισε 19χρονη και προσέβαλε με τις ενέργειές του τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία σε βάρος του 26χρονου περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της απείθειας, διότι, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, αρνήθηκε να υπακούσει στις υποδείξεις των αστυνομικών και τράπηκε σε φυγή. Κατασχέθηκε μια αποκριάτικη μάσκα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis