Φύλακας έκανε συστηματικά σεξ με κρατούμενο στο κελί του - Τι ποινή της επιβλήθηκε

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φύλακας έκανε συστηματικά σεξ με κρατούμενο στο κελί του - Τι ποινή της επιβλήθηκε

Ένα χρόνο στην φυλακή θα χρειαστεί να περάσει η σωφρονιστική υπάλληλος στην Αγγλία που συνελήφθη επειδή είχε ερωτικές επαφές με έναν κρατούμενο.

Η Έμιλι Γουάτσον εργαζόταν στις φυλακές του Ρέξαμ, όταν άρχισε να έρχεται κοντά με τον Τζον ΜακΓκι στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή 8 ετών για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός ανθρώπου.Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, η 26χρονη τον επισκεπτόταν αρκετά συχνά στο κελί του όπου δύο φορές έκαναν στοματικό έρωτα, ενώ άλλη μία φορά είχαν ολοκληρωμένη επαφή.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:   Κακοποιοί κρυφάκουγαν την συχνότητα της Αστυνομίας


Η μεταξύ τους επικοινωνία γινόταν με ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο είχε προμηθεύσει τον κρατούμενο η υπάλληλος των φυλακών και το είχε κρυμμένο στα ένα playstation. Μάλιστα, προκειμένου να μπορεί να το ξεβιδώνει, του είχε πάρει και ένα στυλό που γινόταν κατσαβίδι.Σε αρκετές περιπτώσεις, έκαναν virtual sex μέσω του Face Τime, ενώ η Γουάτσον του έστελνε αρκετές γυμνές φωτογραφίες και videos της. Μετά από την έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε πως μόνο σε ένα μήνα, είχαν μιλήσει τηλεφωνικά 96 φορές.

Το δικαστήριο επέβαλε τόσο στην 26χρονη, όσο και στον ΜακΓκι ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Πηγή:  gazzetta.gr