Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:59 | 15/03/2015

Ο συνήγορος κατηγορουμένων για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς αποδίδει πρόθεση στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία προκειμένου να σχηματίσει δικανική πεποίθηση πριν το δικαστήριο ακούσει τις θέσεις της άλλης πλευράς, παρουσιάζοντας ως θέσφατα τα στοιχεία που προσκομίζει και λέει συγκεκριμένα.

Με το σκεπτικό ότι το περιεχόμενο της ανάκρισης και της προανάκρισης είναι μυστικό και κυρίως ότι πολλά από όλα όσα παρουσιάζονται τώρα από την Αστυνομία ως στοιχεία μπορεί ν’ αποδειχθούν ευάλωτα στην ουσία της δικαστικής διερεύνησης τους, ο κ. Φραγκίσκος Ραγκούσης προσφεύγει στους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς ζητώντας να τερματιστεί η άγρια «σκύλευση» της δικογραφίας όπως χαρακτηριστικά αποκαλούν την περιφορά της τις τελευταίες ώρες στα ΜΜΕ.

Η ακριβής δήλωση του κ. Ραγκούση έχει ως εξής: «Με άμεση προσφυγή στη δικαιοσύνη και παράσταση ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή κ. Νικόπουλου και του εισαγγελέα κ. Ασπρογέρακα, θα ζητήσουμε την άμεση απαγόρευση δημοσίευσης ανακριτικού υλικού που αγγίζει προσωπικά δεδομένα και δημιουργεί προϋποθέσεις λανθασμένων εντυπώσεων ως προς το προανακριτκό υλικό. Να σταματήσουν οι αγοραπωλησίες που δεν συνάδουν με το αληθινό δημοσιογραφικό καθήκον του ρεπορτάζ και την κριτική την οποία αποδεχόμαστε».

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis