Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 04/07/2015

«Επίθεση χάκερς και των σκοτεινών κέντρων που τους κατευθύνουν εναντίον του Iskra, που είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει η ιστοσελίδα τις πρωινές ώρες του Σαββάτου» κατήγγειλε η συντακτική ομάδα της ιστοσελίδας.

 


»Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η βρώμικη και προβοκατόρικη επίθεση εναντίον του Iskra έγινε μετά τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις του ΟΧΙ σε όλη την Ελλάδα, μόλις μια ημέρα πριν το δημοψήφισμα και σε μια περίοδο που η αναγνωσιμότητα της ιστοσελίδας έχει εκτοξευθεί σε πρωτοφανή ύψη.

«Ο Iskra ενοχλεί βαθύτατα το πολιτικό κατεστημένο και όσους μηχανεύονται να υπονομεύσουν την ομαλή δημοκρατική πορεία της χώρας με την ψήφο και τους αγώνες του λαού. Το νέο παρακράτος και οι δυνάμεις της ανωμαλίας δεν πρόκειται να πετύχουν τους άθλιους αντιδημοκρατικούς στόχους τους.

«Καλούμε τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του Iskra, τον αριστερό προοδευτικό κόσμο και όλους τους δημοκράτες και τις δημοκράτισσες να στηρίξουν τη μαχόμενη ιστοσελίδα και το ΟΧΙ την Κυριακή.

«Οι υπηρεσίες δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος οφείλουν να ενεργήσουν τάχιστα για να αποκαλυφθούν και τιμωρηθούν παραδειγματικά τα σκοτεινά κέντρα που οργάνωσαν την επίθεση στο Ιskra» καταλήγει η ανακοίνωση.

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis