Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:24 | 12/01/2016

«Εξωση» κάνει η ηγεσία της Βουλής στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, εφαρμόζοντας τον κανονισμό, καθώς χάνει το γραφείο του στο ισόγειο, όπου θα μεταφερθεί η Ενωση Κεντρώων.

Ο κ. Μεϊμαράκης χρησιμοποιούσε αυτό το γραφείο από την ημέρα που παρέδωσε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως πρώην πρόεδρος της Βουλής και πλέον στο εξής θα στεγάζεται εκεί η κοινοβουλευτική ομάδα και ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων.

Ο κ. Μεϊμαράκης είναι ο πρώτος πρώην πρόεδρος που μετακομίζει εκτός βουλευτηρίου όσο παραμένει εκλεγμένος βουλευτής. Γραφείο στον οδό Μητροπόλεως έχει ήδη παραχωρηθεί στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Στη Λ. Αμαλίας βρίσκεται ο Απόστολος Κακλαμάνης, ενώ στο κτήριο της οδού Σέκερη βρίσκονται τα γραφεία των Άννας Ψαρούδας – Μπενάκη, Δημήτρη Σιούφα, Φίλιππου Πετσάλνικου και Βύρωνα Πολύδωρα.

Υψηλοί υπηρεσιακοί παράγοντες της Βουλής, επισημαίνουν- σύμφωνα με το vouliwatch- ότι το αν τελικώς θα διατηρήσει ο κ. Μεϊμαράκης γραφείο εντός βουλευτηρίου, έγκειται πλέον στη διακριτική ευχέρεια της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, η οποία μπορεί να του διαθέσει κάποιον από τους χώρους που ήδη διαθέτει.

Ακόμη, η Βουλή χορήγησε χώρους στον πρώτο όροφο στους δύο ανεξάρτητους βουλευτές, τους Στάθη Παναγούλη και Νίκο Νικολόπουλο.

iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis