Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:40 | 26/02/2020
Εκρυθμη παραμένει η κατάσταση στην Λέσβο καθώς τα επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και κατοίκων συνεχίζονται ενώ βγήκαν και... όπλα.
 
Το απόγευμα σημειώθηκε εισβολή σε ξενοδοχείο που διέμεναν άνδρες των ΜΑΤ, παρόμοιο με εκείνο στη Χίο, νωρίτερα το πρωί. Συγκεκριμένα στις 18:35 ομάδα ατόμων μπήκε στο ξενοδοχείο «Αιολίς» στη Γέρα Λέσβου. Εισέβαλαν στα δωμάτια των αστυνομικών, οι οποίοι δεν ήταν μέσα, πήραν όλα τα πράγματά τους τα πέταξαν στον περίβολο και τους έβαλαν φωτιά.
 
Τραυματίες αστυνομικοί από σκάγια!
 
Την ίδια στιγμή, σοκάρει η φωτογραφία που δείχνει τον τραυματισμό ενός άντρα των ΜΑΤ από σκάγια. Πρόκειται για έναν από τους δύο αστυνομικούς που τραυματίστηκαν από σκάγια, ενώ στο σύνολό τους οι τραυματίες ανέρχονται σε 43.
 
 
Απέκλεισαν τους άνδρες των ΜΑΤ σε στρατόπεδο
 
Νωρίτερα, επίθεση έξω από την πόλη της Μυτιλήνης δέχθηκαν οι άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι αποκλείστηκαν σε στρατόπεδο.
 
Συγκεκριμένα, τέσσερις διμοιρίες που επέστρεφαν από το Διαβολόρεμα συναντήθηκαν με μεγάλη ομάδα κατοίκων που πήγαιναν να ενισχύσουν τα μπλόκα στη συγκεκριμένη περιοχή.
 
Η οργή των πολιτών οδήγησε στη σύγκρουση, ενώ για αρκετή ώρα επικράτησε ένταση και τελικά οι άνδρες των ΜΑΤ μπόρεσαν να μπουν στο στρατόπεδο της Παγανής όπου και παραμένουν αποκλεισμένοι.

Σημειώνεται ότι οι δυνάμεις της Αστυνομίας αποχώρησαν από την περιοχή Διαβολόρεμα. Ακολούθως έγινε το ίδιο και με τις δυνάμεις από την περιοχή της Καράβας.

iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis