Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:12 | 03/02/2022

Κείμενο του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Αχαΐας Χάρη Τσίτσικα

Για ακόμα μια φορά η Άμεση Δράση Πατρών κατάφερε να συλλάβει άτομο ο οποίος είχε ενεργήσει ληστείες τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Πάτρας και ετοιμαζόταν πιθανά να ενεργήσει ένα ακόμα χτύπημα.

Όλα ξεκίνησαν από τον συνάδελφο ΑΡΧ ΦΙΛΛΙΠΑΙΟ Νικόλαο υπηρετών στην ομάδα Δίας της Άμεσης Δράσης ο οποίος εκτός υπηρεσίας κινούμενος σε όχημα ιδιοκτησίας του με την οικογένειά του κατάφερε εξαιτίας της οξυδέρκειας του και των αντανακλαστικών του να εντοπίσει και να αναγνωρίσει άτομο του οποίου κάποια από τα χαρακτηριστικά ταίριαζαν με αυτά του δράστη που είχαν δοθεί τις προηγούμενες ημέρες από το κέντρο επιχειρήσεων.

Έτσι λοιπόν μη διστάζοντας τον ακολούθησε και καλώντας το κέντρο της Άμεσης Δράσης ακολούθησαν εκτεταμένες αναζητήσεις και τελικά το άτομο συνελήφθη ανακουφίζοντας τους πολίτες που το τελευταίο διάστημα είχε ταλαιπωρήσει με τη δράση του.

Όλα λειτούργησαν υποδειγματικά γι'αυτό τόσο στα παιδιά του κέντρου ANΘ. ΓAΛANOΠOYΛO Ηλία και του τηλεφωνητή APX ΣΠAΛIAPA Κων/νου καθώς και των δύο οχημάτων της ΑΔ με τους YΠAPX KATΣINA Γεώργιο και YΠAPX O.A καθώς και APX TΣIΛHΣ Αλέξανδρου με YΠAPX ΔHMHTPOΠOYΛO Κων/νο αξίζουν συγχαρητήρια και μας έκαναν υπερήφανους.

Κάθε μέρα όλοι οι συνάδελφοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους!!

Είστε άξιοι συγχαρητηρίων παιδιά!!!

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis