Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:30 | 11/10/2018

Η χήρα ενός αστυνομικού που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης και σκοτώθηκε μετά από ενέδρα που δέχτηκε μαζί με συνάδελφό του, από καταδικασμένο μέλος συμμορίας, δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube στο οποίο επέκρινε τον κυβερνήτη Andrew Cuomo, επειδή επέτρεψε στον δολοφόνο του συζύγου της να παραμείνει ελεύθερος και να έχει την δυνατότητα να ψηφίσει στις εκλογές που θα διξαχθούν τον Νοεμβρίο.

Ο αστυνομικός Joseph Piagentini και ο συνεργάτης του Waverly Jones δολοφονήθηκαν το 1971 από μέλος του Μαύρου Απελευθερωτικού Στρατού (Black Liberation Army) που ονομάζεται Herman Bell. Ο Bell παρέσυρε τους δύο αστυνομικούς σε ένα κτίριο διαμερισμάτων, όπου τους είχε στήσει ενέδρα θανάτου.

[custom:google-ads]

Ο Bell είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. Ωστόσο, τον περασμένο Απρίλιο απελευθερώθηκε και μόλις ένα μήνα αργότερα, του δόθηκε η δυνατότητα ψήφου χάρη σε μια χάρη του Κυβερνήτη των Δημοκρατικών Cuomo, η οποία χορηγήθηκε σε περισσότερους από 24.000 κατάδικους.

Το βίντεο του YouTube αποτελεί μέρος της προεκλογικής εκστρατείας για τον Δημοκρατικό κυβερνητικό υποψήφιο Marc Molinaro, ο οποίος αντιτίθεται στον Cuomo στις εκλογές του Νοεμβρίου.

"Η απόφαση αυτή προδίδει την εμπιστοσύνη των οικογενειών των αστυνομικών σε όλη τη χώρα και απαξιώνει τη ζωή και τη θυσία του γενναίου συζύγου μου. Τα παιδιά μου κι εγώ έχουμε ζήσει με τον πόνο τόσα χρόνια και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ".

Δείτε το βίντεο:

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis